keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Mitalien kilinää

Mennyt viikonloppu vierähti taas kisamatolla tai katsomossa kannustaen - kellä missäkin, roolista riippuen. Joukkueistamme puolet olivat esittämässä taitojaan tuomaristoille. Team Elise Turussa Caribia Cupissa ja loput neljä joukkuettamme Mini-Illusion, Juksut sekä molemmat Piruet Stars -joukkueet Espoossa Tapiolan Voimistelijoiden järjestämällä synttäriasemalla.

Lauantaiaamu 22.3. alkoi varhain Team Elisellä, joka suuntasi autokyydein Turkuun. Harkkavuoro oli jo yhdeksän jälkeen aamulla ja varsinainen kisa vasta illemmalla viimeisten joukossa. Aamun harkkasuoritus sujui normaalisti, ilman isompia virheitä. Korjattavaa ja tarkennettavaa jäi kuitenkin vielä harkkasuorituksen jälkeen tehtäväksi. Kisa eteni mukavaa tahtia, jopa jonkin verran etuajassa. Viimein oli Team Elisen vuoro astella kisamatolle ja samalla avata naisten sarjan kilpailu. Kisasuoritus sujui tavanomaisesti, harkkatasolla, mutta se viimeinen silaus - fiilis - tunne - jäin hieman odotettua vaisummaksi. Tuomaristo oli tarkkana ja tiukkana, joka tämä näkyi myös pisteissä. Pisteemme riittivät kuitenkin kisan kolmanteen sijaan. Kisan voitti Turun Jyryn Flex, toiseksi voimisteli järjestävän seuran Turun Urheiluliiton Xonox. Onnittelut mitalisteille!




Asemajoukkueidemme vuoro koitti sunnuntaina 23.3. Espoossa. Piruet Starseille esiintyminen asemalla oli osalle tytöistä täysin uutta ja molemmille joukkueille myös ensimmäinen kerta tänä keväänä. Jännitystä oli siis ilmassa! Joukkueet suorittivat ohjelmansa kuitenkin hyvin ja sekä voimistelijat että valmentaja olivat erittäin tyytyväisiä tähän kokemukseen.


Mini-Illusionit osallistuivat viikko sitten asemalle Kampissa, joten tällä kertaa kaikki oli jo hieman tutumpaa. Tytöt ovat viimeisen viikon aikana harjoitelleet salilla hyvän ryhdin pitämistä sekä tarkennuksia laskuihin, ja tavoitteena oli esittää ohjelma yhtäaikaisesti sekä ylläpitää hyvä ryhti koko ohjelman ajan. "Tytöt saavat päättää ennen jokaista kisasuoritusta joukkueen kesken jonkin asian minkä erityisesti haluavat tuoda valmentajalle esityksestä esiin, ja tänään oli helppo huomata että laskut olivat tyttöjen erityinen painopiste" kertoo Mini-Illusionien valmentaja Henna. Suoritus oli joukkueelta kauden paras ja tytöt olivat silmin nähden tyytyväisiä suoritukseensa. Joukkue sai arvioitsijoilta hyvää palautetta monelta osa-alueelta. "Joukkueen seuraavat kisat ovat toukokuun puolella, johon ehdimme hyvin harjoitella kuviot ja liikkeet entistä tarkemmiksi" jatkoi Henna.


Juksut pääsivät myös näyttämään taitojaan Espoossa. Joukkue on harjoitellut ahkerasti, joka näkyikin jo suorituksessa. Tytöillä oli hyvä reipas tekemisen meininki jo lämmittelyssä ja intoa päästä tuomariston eteen näyttämään ohjelma. Myös tämä joukkue valmentajineen olivat iloisia suorituksen jälkeen.




Kaikki joukkueemme palasivat siis kotiin viikonlopun kisareissuiltaan iloisin mielin, mitalit kaulassa kilisten ja kimaltaen! Tulevana viikonloppuna myös Team Piruet ja Piruet pääsevät avaamaan kisakauden, kun joukkueet osallistuvat Hyvinkää Cupiin. Myös Illusionit nähdään samana viikonloppuna matolla. Tsemppiä joukkueille harjoituksiin!


Elise JV-tiimi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti