tiistai 29. huhtikuuta 2014

Viikonloppuna kisailtiin ja leireiltiin

Lauantaina 26.4 Team Piruet ja Piruet suuntasivat Vantaalle Tyttöjen Hyvän Mielen kilpailuihin. Aamun harjoituksien jälkeen alkoi valmistautuminen itse kisasuoritukseen. 

Team Piruet asteli kisamatolle suoritusvuorossa kolmantena. Joukkue voimisteli vaativan ohjelman rauhallisesti ja ilmeikkäästi joka oli joukkueen tavoitteena kilpailussa. Kisajännitys oli kuitenkin ylivoimaista tasapainojen suorittamisessa ja ohjelman tasapainot joko horjuivat tai romahtivat. Ohjelman kokonaisuus säilyi kuitenkin hyvänä. Suoritus ylsi upeasti kategoriaan 2 ja joukkue oli syystäkin iloinen. Tasapainojen epäonnistumiset jäivät kuitenkin tyttöjä kaivelemaan ja niitä tuli harjoiteltua vielä suorituksen jälkeen.


Team Piruet

Piruet joutui odottelemaan suoritusvuoroaan iltaan. Joukkue suoritti taas ohjelman hienosti musiikkia kuunnellen. Meneminen näytti vahvalta, varmalta ja ennen kaikkea yhdenaikaiselta. Piruet sijoittui kategoriaan 7 ja säilytti näin edellisen kisan kategorian.

Onnittelut molemmille joukkueillemme onnistuneista suorituksista! Onnittelut myös kilpailussa palkituille joukkueille. Tuloksia voi tarkemmin tutkia Vantaan Voimisteluseuran nettisivuilta.

Samaan aikaan Team Smaragdit ahkeroi Kisakalliossa. Joukkue matkasi lauantaiaamuna Kisakallioon aloittamaan kolmen päivän SM-kisan viimeistelyleiriä. Harjoitusolosuhteet ovat Kisakalliossa aina moitteettomat, näin tälläkin kertaa, ja harjoitustunteja kertyi sen mukaisesti viikonlopun aikana. Myös ihanasta aurinkoisesta kevätsäästä ehdittiin vähän nautiskella harkkojen välillä ja käärmekin (tosin se osoittautui kuolleeksi) bongattiin lenkkipolulla. Vaikka harjoitustunteja kertyi päivittäin paljon, jaksettiin vielä maanantainakin tsempata ja hymyillä. Nyt kotisalilla on edessä vielä viimeiset harjoitukset ennen SM-kisoja Jyväskylässä. Välissä ehditään toki viettää vappuakin!

Tunnelmat leiriviikonlopun vikan harkan jälkeen:)

Tsemppiä kaikille joukkueille SM-kisaan valmistautumiseen. Jyväskylässä nähdään!


Elise JV-valkkutiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti