maanantai 9. kesäkuuta 2014

Haluatko voimistella Team Smaragdeissa?

Kevätkaudella joukkuevoimistelun 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa kilpailleeseen Team Smaragdit -joukkueeseen on mahdollista ottaa uusia taitotasoltaan mukaan sopivia voimistelijoita. Nyt on erinomainen aika tulla mukaan ryhmän toimintaan!

Ryhmän voimistelijat kilpailevat sekä joukkuevoimistelussa että rytmisessä voimistelussa niin joukkueena kuin yksilöinä. Ryhmän toiminta painottuu joukkuelajeihin ja kilpaileminen rytmisen yksilöohjelmin on vähäisempää sekä vapaaehtoista. Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti viidesti viikossa kohti kevätkautta 2015, jolloin edessä on sarjanousu joukkuevoimistelun 14-16-vuotiaiden SM-sarjaan. Joukkue on valittu kaudelle 2014-2015 Voimisteluliiton joukkuevoimistelun Haastajarinkiin.

Oletko kiinnostunut tavoitteellisesta voimisteluharrastuksesta ja hyvästä joukkuehengestä? Mukaan voivat hakea vuosina 1999-2001 syntyneet motivoituneet ja hyvän voimistelutaustan omaavat tytöt.

Lisätietoja joukkueen vastuuvalmentaja Minna Mäkiseltä. Ota rohkeasti yhteyttä minna.makinen(at)elise.fi ja sovi kokeiluharjoituksesta.



Elise JV valkkutiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti