keskiviikko 6. elokuuta 2014

Back in business

Lomat on tältä erää lusittu ja harkat on hyvässä vauhdissa. Elokuun alkupuolella aloittavat harjoittelun myös nuoremmat voimistelijamme ja syyskuun alkuun mennessä hommat rullaakin jo normaalin syyslukkarin mukaisesti. Uusia ohjelmia on ehditty jo valmistaa ja peruskuntoa on kasvatettu. Salilla on vallinnut mukava ja iloinen ilmapiiri ja voimistelijat ovat jaksaneet tsempata kuumuudesta huolimatta hyvin.

Heinä-elokuussa osa joukkueistamme osallistuu perinteisesti Elisen valmennusryhmien kesäleireille Kisakalliossa. Smaragdit leireilivät heinäkuun lopun leirillä, josta he jatkoivat Voimisteluliiton Haastajat-ringin leirille vielä kahdeksi päiväksi. Oman leirin sisällössä oli fysiikka- ja lajitreenien lisäksi uuden rv pallojoukkueohjelman harjoittelua syyskauden koitoksia varten. Rytmisen kisakausi alkaakin jo reilun kuukauden kuluttua, joten kiirettä pitää, mikäli mielii saada pallot päätymään oikeaan paikkaan ohjelman aikana. Rinkileirin sisältöön ei tässä vaiheessa kuulunut ohjelmaharjoittelua, vaan lajinomaista perustreeniä sekä fysiikkaharjoituksia. Myös Kasva Urheilijaksi -testit tehtiin totuttuun tapaan. Liiton leiri oli antoisa ja ajatuksia herättävä. Harkkojen välillä nautiskeltiin ihanan lämpimästä järvivedestä.

Tunnelmia Kisakalliosta:
Smaragdeilla riitti hymyä leirin jokaiselle päivälle

Tällä viikolla Kisakallioon suuntaa joukkueistamme Team Piruet ja Team Illusion. Leireilyä on luvassa myös Helsingissä vielä viimeisellä koulujen lomaviikolla, kun Elisen Stadionin päiväleiri starttaa heti maanantaina ja kestää koko viikon. Ensi viikolla alkaakin hiljalleen paluu arkeen, kun koululaiset palaavat kouluihin...

Harkkaintoa ja aurinkoisia kesäpäiviä toivotellen,

JV valkkutiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti