sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Leireilyä

Syyskausi on jo hyvässä vauhdissa, ja nyt onkin hyvä hetki palata ajassa hieman taaksepäin elokuun ja syyskuun alun leireihin. Kisakalliossa on vierähtänyt tovi jos toinenkin, kun Elisen joukkuevoimistelijat ovat ahkeroineet sekä perustreenin että uusien välineohjelmien parissa.

Elokuun alussa Team Smaragdien leireilyn jälkeen oli Team Piruetin ja Team Illusionin aika suunnata omalle leirille. Jo tottuneesti Kisakalliossa leireilevät Team Piruetin tytöt viettivät Lohjalla kolme päivää, kun taas valtaosin ensikertalaisista leiriläisistä koostuva Team Illusion treenasi kahden päivän leirin ajan. Team Illusionille leirillä koottiin uusi pallo-ohjelma syksyn asemille, ja Team Piruetin kanssa jatkettiin jo aiemmin kootun naruohjelman opettelua. Ohjelmatreenin lisäksi mukaan mahtui myös perustreeniä ja uintia sekä järvessä että uima-altaassa. Team Piruet pääsi viimeisenä leiripäivänä myös  kokeilemaan frisbeegolfailua helteisessä säässä Kisakallioon sankoin joukoin rantautuneiden ampiaisten kiusaamana. Onnistuneen leirin päätteeksi kotiin palasi joukko väsyneitä mutta yhtä hauskaa leirikokemusta rikkaampia voimistelijoita.

Team Piruetilla oli pomppufiilis!
Väsyneet leiriläiset ennen kotiinlähtöä


Team Piruetin osalta ei tarvinnut kauaa ikävöidä Kisakallion mahtavia treeniolosuhteita, kun reilun kahden viikon kuluttua koitti viikonlopun mittainen paluu Lohjalle Voimisteluliiton aluevalmennusrinki 3:n leirin merkeissä. Ohjelmaan kuului paljon mukavia tunteja, joilla treenattiin muun muassa kehonhallintaa, hyppytekniikkaa, ketteryyttä ja nopeutta. Myös tuomarinäkökulmaa saatin ohjelmaan, ja ennen kesälomaa otetut Kasva Urheilijaksi -testitulokset tuli päivitettyä. Kotiin lähdettiin jo tammikuussa koittavaa toista ringin leiriä odottaen. Kiitos kaikille kouluttajille monipuolisesta leiriohjelmasta ja muille leiriläisille treeniseurasta!


Keskittymistä Verena Kortelaisen kehonhallintatunnilla

Vielä jaksaa hymyillä illan viimeisellä tunnilla :)

Uutta ja jännää voimapyörää päästiin kokeilemaan Sergio Navadijon tunnilla

Sergio avustaa voimapyöräharjoitteissa

Leirin toiseksi viimeisellä tunnilla vielä irtosi hymyä Verenan kilpa-aerobickoreografian harjoittelun ohessa

Team Piruetin kokoonpano poislukien yksi kuumeen kourissa kotiin jäänyt

Nilkkapiiri


Eliseläisten viimeisin leiri oli viime viikonloppuna, kun perinteisen Elisen syysleirin aika koitti ja Kisakallioon suuntasi joukko innokkaita eri joukkueidemme voimistelijoita perheineen. Ohjelmaan kuului monipuolista uusien ja tuttujen voimistelutaitojen harjoittelua, ja koko perhe pääsi liikkumaan muun muassa leiriolympialaisten merkeissä.

Korkeushyppypatjalla on aina kiva temppuilla (ja poseerata ;) )


Illusion -ikäkauden tyttöjä


Illusion Pinkin tyttöjä

Joukko reippaita leiriläisiä 

Leiriolympialaistunnelmissa

Tytöt keskittyneinä


Tulevana viikonloppuna leireily jatkuu, kun Team Piruet suuntaa ensimmäistä kertaa Kisakeskukseen TUL:n kutsuleirin merkeissä. Palataan uusiin leirikuulumisiin leirin jälkeen, reipasta alkavaa voimisteluviikkoa kaikille!

JV valkkutiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti