maanantai 16. maaliskuuta 2015

Maaliskuun kuulumisia

7.-8.3. Elise Junior leireili Kisakalliossa, ja katseet oli jo suunnattu seuraavana viikonloppuna kilpailtavaan OVO Cuppiin. Viikonloppuna viilattiin asentoja ja liikkeitä samanlaisiksi, mutta leirin päätavoite oli saada suuremmat liikkeet, erityisesti vartalonliikkeet. Puhuttiin isosti tekemisestä, näyttämisestä – tähän liittyen harjoiteltiin myös ilmaisua. Leiriin oltiin muuten oikein tyytyväisiä, mutta valitettavasti Kiialla nousi lauantaina kuume, jonka vuoksi joukkue nähtiin myös OVO Cupissa viiden tytön voimin. Myöskään Tiia ei päässyt kisaamaan pari viikkoa aiemmin sattuneen polvivamman takia.
Kuten leirillä, myös lauantain kisoissa Elise Juniorilla oli tavoitteena saada vahvat suoritukset ja isot vartalonliikkeet. Vaikka kisapäivä oli pitkä, niin aamuharjoituksen pienen epävarmuuden jälkeen molemmat kisasuoritukset onnistuivat tavoitteiden osalta erinomaisesti. Niin pisteet kuin tuomareilta saatu palautekin kertoi, että alkukaudesta on menty paljon eteenpäin. Sunnuntaina pidettiin pitkän treeniviikon päätteeksi ansaittu vapaapäivä, jonka jälkeen treeni jatkuu uudella innolla eteenpäin. Toivottavasti pian ollaan taas täysilukuisia!






Elisen kisakatselmus


Kaikki Elisen joukkuevoimistelu- joukkueet kerääntyivät Laajasalon palloiluhallille tiistaina 10.3. kisakatselmukseen.
Paikalla oli kymmenen joukkuetta. Monelle joukkueelle tämä oli ensimmäinen tilaisuus päästä esiintymään uudella kilpailuohjelmalla. Kaikki joukkueet suoriutuivat katselmuksesta hienosti.

Ring X ja Y esiintyvät asematapahtumissa tulevana keväänä. 
Kilpailu-uransa 10-12-sarjassa tänä keväänä aloittavat Illusion- ikäkauden joukkueet. Team Illusion ja Illusion Pink TUL:n aluekisoissa 15.3. sekä Illusion Rose aluekisoissa Vantaalla. Illusion Glow esiintyy tällä kaudella asemalla. 

Piruet X ja Y kilpailevat uusilla kokoonpanoilla 12-14- vuotiaiden kilpasarjassa ja aloittavat kilpailukautensa aluekisoista.
Team Piruet kilpailee keväällä 12-14- vuotiaiden mestaruussarjassa tavoitteenaan parantaa perusvoimistelun laatua ja kartuttaa voimistelutaitoa.

Sairastapauksista huolimatta myös Elise Juniorin molemmat suoritukset katselmuksessa olivat vahvoja ja ilmaisullisia; tytöt näyttivät olevan valmiita kisoihin! Niin tytöt kuin valmentajatkin halusivat kuitenkin lähteä hakemaan kisakokemusta ja arvokasta palautetta, minkä avulla jatkaa kohti seuraavia kisoja.




Elisen joukkueet ja valmentajat toivottavat kaikille onnistunutta kilpailukautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti