sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Etelä-Suomen alueasema ja Gant Cup

Ring Y ja Illusion Glow osallistuivat lauantaina 18.4. Etelä-Suomen alueasemalle, joka järjestettiin Mäntäsälässä. Esitys oli viimeinen Ring Y:lle tällä ohjelmalla.

- Ring Y esiintyi oikein ryhdikkäästi ja hymyillen ja kuunteli rauhallisesti musiikkia. Tähän oli siis hyvä lopettaa meidän kautemme tällä ohjelmalla, kommentoi Ring-joukkueiden valmentaja Seena Jäntti.

Ring Y alueasemalla


Illusion Glow:lle asema oli puolestaaan kevätkauden ensimmäinen.

- Illusion Glow suoritti todella hyvin kauden ensimmäiseksi asemaesiintymiseksi. Erityisesti ohjelman alkupuolisko sujui hienosti. Seuraavia esiintymisiä varten keskitymme harjoituksissa etenkin ilmaisun, suorituspuhtauden ja yhtäaikaisuuden parantamiseen, kommentoi valmentaja Eeva Lilja.

Illusion  Glow alueasemalla 
Ring X taas kilpaili sunnuntaina 19.4. Suomessa ensimmäistä kertaa järjestettävissä pilottikilpailuissa. Pilottikilpailu on 8-10-vuotiaiden asemasarjalle tarkoitettu kilpailu, jossa kisataan 10-12-vuotiaiden säännöillä. Tämä Gant Cup-kilpailu järjestettiin Turussa, järjestävänä seurana Coco Sport. 

- Pilottikilpailujen järjestäminen oli oikein tervetullut muutos tähän asemasarjaan. 10-12-vuotiaiden sarjalle tarkoitetuista tuomaripalautteista saa joukkueelle konkreettisempaa palautetta ja tapahtuma antoi tytöille kaikin puolin hyvää kokemusta tulevaisuutta ajatellen. Jännitys oli kova, mutta ohjelmasta suoriuduttiin silti hienosti. Myös Ring X:lle tämä oli viimeinen esitys tällä ohjelmalla, kommentoi Seena Jäntti.


Joukkueet saavat pilottikilpailuissa tuomareilta pisteet, mutta niitä tai kategoriaa ei julkisteta. Pistemateriaali kuitenkin lähetetään edelleen Suomen Voimisteluliitolle 8-10-vuotiaiden kilpailun edelleen kehittämistä varten. Kaikki pilottikilpailuun osallistuneet joukkueet palkittiin tuotelahjoin ja neljä parasta tuomariryhmän valitsemaa joukkuetta vielä mitalein.  

Ring X Gant Cupissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti