maanantai 10. helmikuuta 2014

Kisakausi avattu Miss Valentine 2014 -kilpailussa

Miss Valentine -kisaviikonloppu on onnistuneesti takana ja viimeisetkin Eliseläiset ovat palanneet tänään takaisin kotimaahan. Viikonlopun aikana kerättiin kokemusta, ideoitiin uutta, nostettiin motivaatiota, saatiin uutta puhtia ja ajatuksia harjoituksiin, koettiin unohtumattomia elämyksiä sekä pidennettiin ikää naurulla. 

Kävelymatkan varrella ehti vähän hullutella

Smaragdit kilpailivat tällaisella kampauksella

Team Smaragdit ja Team Elise suorittivat ohjelmansa perjantain alkukilpailussa tämän hetkisellä tasollaan ja edellisen päivän harkkasuorituksen virheitäkin saatiin osin korjattua sekä ilmentämistä nostettua. Kumpikaan joukkue ei kuitenkaan suoriutunut vielä tässä kauden ensimmäisessä kilpailussa virheittä. Harjoittelu jatkuu ahkerasti kotisalilla viikonlopun katsomo-elämysten innoittamana.

Team Smaragdit oman suorituksen jälkeen

Lauantaina seurasimme omien sarjojemme finaalit sekä World Cup ja Challenge Cup -alkukilpailut. Myös rytmisen joukkueet tuli katsottua ja erityisesti Suomen maajoukkuetta kannustettua. Päivä oli pitkä, mutta antoisa. Illalla uni kyllä maistui! Sunnuntaiaamuna hotelliharkan jälkeen oli tiedossa vapaa-aikaa, joka käytettiin tehokkaasti kauppakeskuksessa kiertelyyn. Iltapäiväksi suunnattiin taas hallille, joka olikin jo tupaten täynnä. Tiiviistä tunnelmasta huolimatta oli vielä kerran upeaa nähdä sekä nuorten että naisten sarjojen osalta maailman parhaimmistoa WC ja CC finaaleissa. Joukkueiden väleissä saimme nauttia vastaavien ikäsarjojen finaalisuorituksista rytmisen voimistelun osalta. Kun CC ja WC mitalistit olivat selvillä, saimme nauttia vielä rytmisen joukkuefinaaleista sekä hienosta gaalasta. Illan ja samalla koko reissun kruunasi banketti, jonka discossa Smaragdit olisivat varmasti tanssineet pidempäänkin. Maanantaiaamuna bussi haki meidät hotellilta ja kuljetti Tallinnan satamaan. 


Sinivalkoinen Elise-tiimi kotimatkalla

Team Smaragdien ja Team Elisen kevään kilpailukausi ja samalla kansainvälinen ura on nyt avattu. Joukkueiden harjoittelu jatkuu kohti seuraavia koitoksia; Team Elise nähdään seuraavan kerran kisamatolla Kisakalliossa 7.3. naisten katsastuskilpailussa ja Smaragdit puolestaan Espoossa OVO cupissa 15.3.

Elise JV-tiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti