lauantai 15. helmikuuta 2014

Esittelyssä Team Elise

Olemme Team Elise; yhdeksän voimistelijan vahvuinen joukkue, joka koottiin kesällä 2013 vuosina 1998-1994 syntyneistä tytöistä. Kilpailemme naisten SM-sarjassa. Joukkueen lyhyestä olemassa olosta huolimatta porukka on hitsautunut hyvin yhteen ja voimistelijoiden kesken vallitsee erityisen vahva yhteishenki. Treenisalilla työskentelemme päämäärätietoisesti ja ahkerasti viisi kertaa viikossa, jotta joukkueen yhteiset tavoitteet tulisivat saavutetuksi. Harjoituksissa ilmapiiri on motivoitunut ja viihtyisä. Kaikki treenaavat hyvällä mielellä yhteen hiileen puhaltaen.

Koska joukkueen voimistelijoilla on keskenään hyvin erilainen voimistelutausta ja – historia, on jokaisella joukkueen jäsenellä omat vahvuutensa, joita hyödynnämme jakamalla toisillemme tietoa, taitoa ja käytännön neuvoja. Voimistelullisten asioiden lisäksi olemme oppineet toisiltamme mm. ruotsin kieltä ja yleissivistäviä faktoja.

Team Elisessä voimistelee neljä entistä Tapiolan Voimistelijoiden Team Tapiolan voimistelijaa: Nea, Sonja, Laura ja Hanna. Nea on tarkka virheiden korjaaja ja omaa kauniin ja pehmeän liikekielen. Sonja on notkea voimistelija, joka osaa pitää pään kylmänä ja tavarat tallella. Laura hyppää korkealle ja kauniisti ja muut tytöt saavat häneltä hyviä vinkkejä mm. tasapainoihin. Joukkueen uusin jäsen Hanna tulee treeneihin aina positiivisella mielellä, asenne kohdillaan ja keskittyy tarkasti liikkeiden oikein tekemiseen.

Joukkueen senioreilla Kaisalla ja Petronellalla on ennestään kilpasarjatausta. He ovat voimistelleet Vaasan Vasamattarien Kvartsit-joukkueessa. Kaisa on energinen, sporttinen voimistelija ja harjoittelee aina täysillä. Petronella on Team Elisen kapteeni sekä tunnollinen treenaaja, joka tsemppaa ja kannustaa muita.

Elisen kasvatteja ovat Iida (Elise-Vantaa) ja Ella (Elise). Molemmat vaihtoivat rytmisen voimistelun joukkuevoimisteluun Team Elisen myötä. Iida on notkea voimistelija, joka treenaa aina iloisella mielellä ja positiivisesti ajatellen. Myös Ellalta löytyy liikkuvuutta sekä lisäksi treeni-intoa.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, joukkueeseen kuuluu joukkueen junnu, Eeva. Eeva on aikaisemmin voimistellut Tapanilan Erän Agata- joukkueessa. Eevalla on lennokkaat hypyt ja hän on tasainen suorittaja, joka osaa olla jännittämättä turhia.

Team Elisen valmennustiimiin kuuluu luova ja taiteellinen Sirja Lepistö, joka toimii myös joukkueen koreografina, tarkka ja huolellinen Minna Mäkinen sekä Paula Thesleff, jolla on joukkueen tyttöihin rauhoittava vaikutus. Balettia opettaa Anna Airaksinen.


Team Elise

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti