maanantai 19. tammikuuta 2015

Kohti kevättä!

Joululomat on lomailtu ja harjoittelun makuun päästy jo tiiviisti kiinni. Ensimmäiset kisatkin on ehditty jo kisata. Tehokkaasti on siis avattu tämäkin kausi!

Reilu viikko sitten kerääntyivät joukkuevoimistelijat jo yhteen kilpailemaan Winter Games-kilpailuihin Vantaalle. Puitteet Vantaan Energia Areenalla oli hyvät ja joukkueita mukavasti mukana. Kilpailu toimi samalla junioreiden ja senioreiden KV-katsastuskilpailuna ensimmäisiin World Cup- ja Challenge Cup- sekä Miss Valentine-kilpailuihin. Luvassa oli siis kovatasoinen kilpailu, sillä maan kirkkaimmat kärkijoukkueet, OVO-teamia lukuunottamatta, olivat mukana kisassa.

Elisen edustuksesta junnukilpailussa vastasi Elise Junior. Joukkue tekee tällä kaudella sarjanousun 12-14-vuotiaiden sarjasta kovatasoiseen 14-16-vuotiaiden SM-sarjaan. Nopeatempoinen ohjelma suoritettiin hyvällä fiiliksellä ja kokonaisuudessaan harjoituksiin verrattavissa olevalla tasolla.

Seuramme muut joukkueet valmistautuvat kukin tahollaan lähestyvään kisakauteen. Useampi joukkueemme starttaa kisansa Turusta, Caribia Cupista maaliskuussa.

Tsemppiä ja hyvää fiilistä kaikille harkkasaleille!


ELISEn JV-valkkutiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti